Crematorium.eu - ADEL BV

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Crematorium.eu


Sinds 2007 is de website "www.crematorium.eu”  online. Het is een onafhankelijke website waar alles over crematoria in europa te vinden is. Deze website is een initiatief van ADEL BV en ontstaan uit het feit dat er geen overzichtelijke en volledige informatieve internetsite bestond rondom de crematie in Europa.
Ons streven is deze website tot een van de toonaangevenste websites rondom de crematie te maken.


Vanaf januari 2007 is het bezoekersaantal gestegen naar een gemiddelde van meer dan 300.000 bezoekers per jaar(Stand Juni 2011) met een stijgende tendens. Het gemiddelde aantal pagina´s per bezoeker ligt op 4,31 (Awstats) zodat er jaarlijks Bijna 1,3 miljoen pagina´s bezocht worden.

Reclame
Misschien heeft U onze site al bezocht en op de pagina uw adres gezien. Wij geven U de kans om Uw crematorium en/of bedrijf te presenteren op crematorium.eu en bieden U de mogelijkheid, een eigen pagina te creeren. Anders als bij andere advertentiemogelijkheden, bereikt U op deze Site de mensen die hiernaar op zoek zijn. Crematorium.eu is de plek voor crematoria, toeleveranciers en aanverwante om zich te presenteren.

De heldere naam Crematorium.eu voert direct naar de crematoria van Europa. ADEL BV heeft de naam Crematorium.eu in alle talen en dus ook voor alle landen van de Europa gereserveerd.

www.crematorium.eu
www.Krematorium.eu
www.crematori.eu
www.crematorio.eu
www.krematoorium.eu

Hierdoor is de site makkelijk te vinden tussen de grote hoeveelheid aanbieders en informatie op internet. Vrijwel dagelijks wordt Crematorium.eu voorzien van nieuwe informatie. Juist deze regelmatige toevoeging en verversing van informatie zorgt ervoor dat bezoekers regelmatig terugkeren naar de site. Uit onze statistieken blijkt, dat alle bezoekers regelmatig teruggekomen zijn voor een bezoek en meerdere pagina´s bezoeken.


www.crematorium.eu

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu